Sommerrejse 2023

UFL Vestjyllands rejse til Karpacz i Polen 2023

Lørdag den 22. juli tog 48 personer på en spændende og oplevelsesrig ferietur til Karpacz i Polen. Det blev starten på UFL Vestjyllands rejse nr. 29 siden starten i år 1993. Vi havde igen i år vores trofaste chauffør Kim som også kørte med os sidste år. Han gjorde igen en god indsats på turen samt udviste en stor forståelse over for os unge mennesker

Vi startede tidlig morgen fra Bækmarksbro og efter endt opsamling i Lemvig, Struer, Holstebro og Herning forsatte vi til Hylkedal, hvor vi fik kaffe og rundstykker. Efter en velfortjent kaffepause forsatte vi turen ned gennem Tyskland, hvor vi sent på aftenen nåede vores hotel i Karpacz, hvor der var aftensmad og indkvartering.

På førstedagen om søndagen Efter en god morgenmadsbuffet gik vi ned for at se lidt på byen og derefter var der mulighed, for at købe lidt ind. Da vi kom tilbage til hotellet fik vi frokost og derefter var der mulighed for at gå ned i byen igen eller slappe af på hotellet, hvor man kunne få sig en svømmetur i swimmingpool. Efter en god aftenbuffet, havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På andendagen om mandagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus til Jelenia Gora, hvor vi gik lidt rundt i byen. Bagefter var der mulighed for gå rundt på egen hånd for at se på butikker. Da vi kom hen til bussen igen fik vi frokost inden vi kørte tilbage til hotellet, hvor man kunne gøre det man ville resten af dagen. Efter en god aftenbuffet, havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På tredjedagen om tirsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Szlarska Porega, hvor vi gik lidt rundt i byen. Derefter kunne vi på egen hånd gå rundt og se på butikker. Da vi kom tilbage til bussen fik vi frokost inden vi kørte tilbage til hotellet og derefter kunne man gøre det man ville resten af dagen. Efter en god aftenbuffet, havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På fjerdedagen om onsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus til Wroclaw, hvor vi skulle møde med 2 lokale guider. Da vi kom til Wroclaw blev vi delt op i 2 hold og derefter fik vi en spændende rundvisning i byen. Vi så bl.a. 2 kirker der var bygget ovenpå hinanden samt et universitet. Da vi var færdige kunne vi gå på egen hånd rundt i byen indtil vi skulle mødes igen. Da vi alle sammen var samlet gik vi tilbage til bussen, hvor vi fik frokost og derefter kørte vi tilbage til hotellet.

Efter en god aftenbuffet var der gaver og rosende ord til Kim, 10, 20 og 25 års jubilarerne. Derefter var der taler, gaver og rosende ord til Kirsten og Chresten som har valgt at stoppe med at arranger udenlandsturer for UFL.

Herfra skal der lyde en stor og velment tak til Kirsten og Chresten for jeres store arbejdsindsats både på UFL Vestjyllands rejser samt dengang i var hjælper oppe i klubben i Struer.

Bagefter var der en gave og rosende ord til Karin, som også har valgt at holde som hjælper på UFL Vestjyllands rejser. Bagefter var der musik og dans hvor danselyst var stor.

På femtedagen om torsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus ind til en parkeringsplads, hvor dem der havde lyst kunne gå resten af vejen op til en stavkirke. Da vi havde gået oppe ved stavkirken i noget tid gik vi tilbage til bussen. Da vi kom hjem til hotellet fik vi frokost og derefter kunne man gøre det man ville resten af dagen. Efter en god aftenbuffet, havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På sjettedagen, om fredagen. Da vi havde fået pakket bussen var vi klar til at køre til Danmark. Da vi havde kørt et godt stykke fik vi morgenmad som vi havde fået med fra hotellet. Efter en god pause forsatte vi turen op gennem Tyskland, hvor vi ca. kl. 18:00 nåede til Røde Kro, hvor vi sluttede turen af med en 2-retters menu inden det gik til de forskellige aflæsningssteder.

Jeg oplevede igen i år et rigtig godt sammenhold. Folk var gode til at hjælpe hinanden samt at have omsorg over for hinanden.

Skrevet af

Jakob Lykkegaard Christensen

UFL Vestjyllands rejse til Radeberg i Tyskland 2022

Lørdag den 23. juli var dagen, hvor vi endelige kunne komme afsted igen på ferietur efter 2 års pause pga. af Corona. Vi havde deltagere med fra flere forskellige klubber. Gensynsglæden var stor og ikke mindst, da vi skulle køre med Kim, som vi har kørt med før. Han gjorde en rigtig god indsats på turen og så havde han en god forståelse over for os unge mennesker.

Vi startede tidlig morgen fra Bækmarksbro og efter endt opsamling i Lemvig, Struer, Holstebro og Herning forsatte vi turen til Hylkedal, hvor vi fik kaffe og rundstykker. Efter at vi havde fået den sidste deltager samlet op i Padborg forsatte vi turen ned gennem Tyskland, hvor vi først på aftenen nåede vores hotel i Radeberg, hvor der var aftensmad og indkvartering samt hyggeligt samvær.

Førstedagen om søndagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus til Dresden, hvor vi blev delt op i to hold, inden vi fik en spændende rundvisning. Vi så bl.a. Zwinger med den berømte Kronentor, Semperoperaen samt Frauenkirche. Da vi var færdige med rundvisningen fik vi frokost, og derefter kørte vi tilbage til hotellet. Efter en god aftenbuffet, havde vi hyggelig samvær.

Andendagen om mandagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Lubbenau, hvor vi gik ombord på de særprægede kaner. VI sejlede til en ø, hvor vi fik frokost inde på en restaurant. Da vi havde fået frokost, nød vi det sidste del af den flotte sejltur. Da vi nåede i land kørte vi tilbage til hotellet. Efter at vi havde fået en god aftenbuffet, havde vi hyggelig samvær.

Tredjedagen om tirsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus til Pirna hvor der var mulighed for at gå rundt i byen på egne hånd. Da vi alle sammen var samlet igen ved bussen fik vi frokost. Efter at vi havde fået frokost kørte vi til det sted, hvor vi skulle med båden. Da vi havde fået en skøn sejltur på Elben tog vi tilbage til hotellet. Efter vi havde fået en god aftenbuffet havde vi hyggeligt samvær.

Fjerdedagen om onsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til et indkøbscenter, hvor der var mulighed for at handle ind. Da vi alle sammen var samlet, kørte vi med bussen ud til et slot/ slotspark, hvor vi gik rundt udenfor slottet, og derefter fik vi frokost, som bestod af stående taffel. Efter frokosten kørte vi tilbage til hotellet. Under aftensmaden var Chresten oppe og sige nogle rosende ord og give en gave til jubilaren samt til vores chauffør Kim. Bagefter var der tale fra Jens, og derefter kom Carsten ind forklædt som Onkel Anders. Om aftenen havde vi festaften med musik og dans, hvor danselysten var stor.

Femtendagen om torsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi ud til en dinosaurspark, hvor vi havde mulighed for at gå rundt og se de forskellig ting, som var i parken. Da vi var kommet ud fra parken igen fik vi frokost, inden vi tog tilbage til hotellet, hvor man kunne benytte lejligheden til at pakke til hjemrejsen. Da vi havde fået en god aftenbuffet var der én der spillede på harmonika for os. Da hun var færdig, fik hun store klapsalver og derefter blev der tage et billede af medarbejdere samt et billede, hvor vi andre også var med. Tak til hotellet for den gode service vi fik. Om aftenen havde vi hyggeligt samvær.

Sjettedagen om fredagen. Efter en tidlig morgenmadsbuffet satte vi atter kursen mod Danmark. På turen hjem var Chresten oppe og sige tak for en rigtig god tur til Radeberg. Derefter sagde vores chauffør Kim tak for en rigtig god tur samt at han allerede glædede sig til næste år. Ca. Kl. 17:15 nåede vi til Røde kro, hvor vi fik en 2-retters menu, inden det gik til de forskellige aflæsningssteder.

Jeg oplevede et rigtig godt sammenhold på turen, hvor alle var gode til at hjælpe hinanden samt at have omsorg over for hinanden.

Nu venter vi spændte på hvad Riis rejser samt hjælperne kan tilbyde os til næste år. Med så god en service samt en ferietur, der ikke kunne gøres bedre, er jeg sikker på at der venter os en god ferieoplevelse i år 2023.


Skrevet af

Jakob Lykkegaard Christensen 2022


REJSETILBUD FRA UFL – VESTJYLLAND
RADEBERG/SPREEWALD
23. – 29. JULI 2022
7 DAGE MED HELPENSION


UFL –Vestjylland og RIIS REJSER inviterer på en spændende og naturskøn rejse til Tyskland – til området omkring Dresden med skønne naturoplevelser i Spreewald.
Vi skal bo i den hyggelige by Radeberg med ca. 18.000 indbyggere på Hotel Aa Ra. Hotellet har gode faciliteter såsom elevator, bad på værelse m.v. – Vi spiser morgen- og aftensmad på hotellet.
Frokost indtages på vanlig vis stående taffel ved daglig indkøb.

REJSEPLAN:
23. JULI:
Afgang fra Lemvig tidlig morgen og efter endt opsamling, og kaffe og rundstykker i Fredericia kører vi mod grænsen og gennem det tidligere DDR over Berlin til vores hotel i Radeberg, hvor der vil være aftensmad og indkvartering.

24. JULI:
Vi nyder den gode morgenbuffet på hotellet. Herefter kører vi til Dresden, som er hovedbyen i delstaten Sachsen. Vi foretager en rundtur til fods. Byen er delt op i en gammel og en ny bydel. Byen har haft en hård tilværelse med ødelæggende krige, og senest under 2. verdenskrig, hvor de allieredes bomber næsten lagde byen i ruiner.
På vores rundtur – til fods - ser vi, hvordan byen er genopbygget på fornemmeste vis. Vi ser Zwinger med den berømte Kronentor, Semperoperaen samt den enestående Frauenkirche, som er genopbygget på fornemmeste vis.

25 JULI: Spreewald og kanesejlads
Spreewald er et lavtliggende område nord for Dresden, som er gennemskåret af kanaler, hvilket gør området ufremkommeligt for almindelig trafik. I stedet anvendes de såkaldte kaner, der fragter såvel personer som varer, herunder især grøntsager, som området er kendt for at avle.
I Lübbenau går vi om bord på de særprægede kaner og tager med på en flot sejlads med frokostpause på en ø undervejs.

26. JULI: Sejltur på Elben
Vi nyder denne dag en flot sejltur på floden Elben, hvor vi kommer forbi flotte byer og slotte. Turen starter fra byen Bad Schandau, som ligger ved den tjekkiske grænse. Turen slutter i Pirna.
Vi oplever
flotte sandstensklipper fra søsiden.

27. JULI: Radeberg bryggeri
Vi kører til det nærliggende Radeberge bryggeri, hvor vi får en rundvisning. Efter frokost er der mulighed for indkøb i lokalt supermarked. – Om aftenen er festaften med dans og musik.

28. juli: Sachsisk Schweiz
En virkelig flot dag med Bastei Klippen samt udsigt over Elbdalen og de skønne sandstensklipper, hvor vi nyder vores frokost.

29. juli: Hjemrejse.
Tidligt efter morgenmad sætter vi kursen mod Danmark ad samme rute som på udrejse. Vi spiser en to-retters middag i Røde Kro kl. 17.30 – og siger herefter pænt farvel til hinanden.

Pris pr deltager i dobbeltværelse kr. 5.165,00, som omfatter kørsel i moderne bus, ophold med helpension samt udflugter og entreer. – Tillæg for enkeltværelse kr. 900,00 (begrænset antal).

Vi opfordrer til, at man tegner separat afbestillingsforsikring. Denne andrager 6% af rejsens pris i alt kr. 310,00, som skal indbetales sammen med depositum.

Man skal medbringe både det gule og det blå sygesikringsbevis til henholdsvis Danmark og Tyskland. Vi opfordrer til, at man tegner en rejseforsikring. (Mange har sikkert via indboforsikring).
UFL – Vestjylland påtager sig intet ansvar for manglende forsikringsdækning, herunder evt. manglende hjemtransportforsikring.

Evt. spørgsmål – kontakt Chresten på +45 61 33 35 38.


Sommerrejsen 2019 

UFL Vestjyllands rejse til Doksy i Tjekkiet.

Så kom dagen, hvor 49 deltager tog på en spændende og oplevelsesrig tur til Doksy i Tjekkiet. Igen i år med samarbejde med RIIS Rejser. Der var deltagere med fra flere forskellige klubber.

Vi startede tidlig morgen fra Lemvig og efter endt opsamling Struer, Holstebro og Herning forsatte vi til Fredericia, hvor vi fik en pause med kaffe og rundstykker. Vi havde i år en rigtig god chauffør, som hed Palle. Han gjorde en rigtig god indsats på turen samt havde en god forståelse over for os unge mennesker. Efter at vi havde samlet den sidste deltagere op i Padborg forsatte vi vores køretur ned gennem Tyskland, hvor vi sent på aftenen nåede vores Hotel i Doksy, hvor aftensmaden ventede.

På førstedagen om søndagen. Efter en god morgenmadsbuffet tog vi på en busrundtur rundt i vores by Doksy. Efter vi havde fået frokost tog vi på en afslappende sejlads på Macha Søen. Da vi havde fået aftensmad, havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På andendagen om mandagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til landets hovedstad Prag, hvor vi fik en rundvisning af en lokal dansktalende guide. Vi så bl.a. den gamle rådhusplads og det Arkitektoniske Verdens ur. Da vi var færdige med rundvisning tog vi bussen ud til et skønt område, hvor vi fik frokost. Efter frokost tog vi bussen tilbage til hotellet, hvor man kunne gøre det man ville indtil vi skulle have aftensmad. Om aftenen havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På tredjedagen om tirsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Wehlen, hvor vi gik ombord på en hyggelig turistbåd. Vi fik en skøn og afslappende sejltur på Elben, hvor vi bl.a. sejlede fordi de berømte sandstensklipper ved Basti. Da vi nåede i land i Bad Schandau fik vi frokost. Efter at vi havde fået frokost tog vi tilbage til hotellet, hvor man kunne gøre det man ville indtil der var aftensmad. Om aftenen havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På fjerdedagen om onsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi med bus til Jetsted, hvor vi tog en svævebane op. Da vi var kommet op nyd vi den fantastiske udsigt over Jetsted. Efter vi havde taget svævebane ned igen fik vi frokost som bestod stående taffel. Da vi havde fået frokost kørte vi til Liberec, hvor der var mulighed, for at købe nogle ting med sig hjem. Da vi alle sammen var samlet i bussen kørte vi tilbage til hotellet, hvor man kunne gøre det man ville indtil der var aftensmad. Under aftensmaden var Chresten Bossen oppe at sige nogle rosende ord samt give en gave til vores chauffør Palle samt til 10 og 20 års jubilarerne. Derefter var der en tale fra Jens og derefter kom Carsten ind forklædt som Onkel Anders til stor morskab. Efter vi havde fået dessert var der musik og dans hvor danse lysten var stor.

På femtedagen om torsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet skulle vi have været ud til en gammel middelalderborg men da vi kom der ud valgte vi at droppe det p.ga. af varmen samt at der var et stykke vej og gå der op. I sted for tog vi ud til en campingplads hvor vi kunne gå rundt nede på stranden eller side og slappe af. Da vi havde fået frokost tog vi tilbage til hotellet, hvor der var mulighed for de sidste indkøb samt at få pakket sin kuffert. Efter aftensmaden havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På sjettedagen om fredagen. Vi startede hjemturen tidlig morgen fra vores hotel i Doksy og da vi havde kørte et godt stykke fik vi morgenmad som vi havde med fra hotellet. I mens vi kørte til Danmark var Chresten Bossen oppe og sige tak for en rigtig god tur. Vi nåede til Røde Kro ca. kl. 18:00, hvor vi sluttede turen af med en 2 rettes menu inden turen gik til de forskellige aflæsningssteder.

Jeg oplevede i år et rigtig godt sammenhold. Folk var rigtig gode til at hjælpe hinanden samt at have omsorg over for hinanden.

Skrevet af

Jakob Lykkegaard ChristensenSommerrejsen 2018

UFL Vestjylland ferietur til Barlinek i Polen.                                        af Jakob Lykkegaard

Søndag den 22. juli tog 47 forventningsfulde mennesker på en spændende og oplevelsesrig tur til Barlinek i Polen. Vi havde vores fantastiske guide fra år 2012 Isabella, som igen gjorde en rigtig god indsats. Det blev så starten på UFL Vestjylland rejse nr. 27 siden starten i år 1993.

Vi startede busturen fra Lemvig og efter endt opsamling i Struer, Holstebro og Herning forsatte vi til Fredericia, hvor vi fik kaffe og rundstykker. Vi havde igen i år vores trofaste chauffør Kim, som igen i år gjorde en rigtig god indsats på turen samt havde en god forståelse over, for os unge mennesker. Efter en velfortjent kaffepause forsatte vi turen ned gennem Tyskland, hvor vi sent på aften nåde til vores hotel, hvor Isabella bød os velkommen til Barlinek. Derefter var der indkvartering og aftensmad.

På førstedagen, om mandagen. Efter en god morgenmadsbuffet fik vi en rundvisning i byen Barlinek af vores guide Isabella. Vi så bl.a. tovet, kirke, teknisk skole m.m. og bagefter kørte vi tilbage til hotellet, hvor vi fik frokost. Om eftermiddagen var vi på en skøn sejltur og derefter var der mulighed for slappe af eller tage en tur ned i byen. Om var vi hjemme på hotellet, hvor vi havde hyggeligt samvær.

På anden dagen om tirsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi Witnica, hvor vi blev vist rundt af Isabella på et bryggeri. Da vi havde set bryggeriet var der mulighed, for at smage på nogle af deres øl og derefter kunne man købe nogle af deres øl med sig hjem. Da vi var færdige kørte vi til en park, hvor vi fik frokost og derefter kørte vi tilbage hotellet, hvor vi så noget af det polske landskab. Under aftensmaden så vi nogle Polske børn danse og derefter havde vi hjemmeaften på hotellet, hvor vi havde hyggeligt samvær.

På tredjedagen om onsdagen. Onsdag morgen startede med et uheld, hvor Line Nielsen fra Holstebro faldt på nogle trapper, hvor hun derefter kom på sygehuset og fik at vide at hun havde forstuvet foden. Alle havde stor omsorg over for Line, samt var gode til at hjælpe hende. Da vi havde spist morgenmad kørte vi til Poznan hvor vi først var inde på torvet for at se et klokkespil og derefter var vi inde og se en kirke. Efter frokosten var vi på en skøn togtur og derefter kørte vi tilbage til hotellet, hvor der var aftensmad og hyggeligt samvær.

På fjerdedagen om torsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Stettin, hvor vi kørte til et marked, hvor der var mulighed for at gå rundt på egen hånd. Efter frokosten var vi på en hyggelig sejltur, og derefter tog vi tilbage til hotellet, hvor man kunne gøre det man ville indtil vi skulle have aftensmad. Inden aftensmaden var Chresten Bossen oppe og give en gave samt rosende ord til 10, 20 og 25 års jubilarerne. Efter aftensmaden var der musik og dans, hvor danselysten var stor.

På femtedagen om fredagen. Efter en god morgenmadsbuffet var vi klar til at køre ud i den skønne natur sammen med vores guide Isabella. Da vi sad i bussen fortalte vores guide lidt om Polen indtil vi gjorde ophold ved en kirke. Bagefter kørte vi til en campingplads, hvor vi fik frokost og derefter var der muglighed, for at gå en tur eller man kunne side og slappe af. Da vi nåede tilbage til hotellet kunne man gå ned i byen eller hvad man nu havde lyst til Efter aftensmaden inviterede vores guide Isabella os ud til bålet, hvor vi fik en gratis drinks som hun kunne sige pænt farvel til os.

På sjettedagen om lørdagen. Efter en god morgenmadsbuffet var vi klar til at køre til Danmark. I mens vi kørte var Chresten Bossen oppe og sige tak for en rigtig god tur. Vi nåede til Røde Kro i Sønderjylland ca. kl 17:30, hvor vi fik aftensmad og derefter gik turen til de forskellige aflæsningssteder. Jeg oplevede igen i år et rigtig godt sammenhold på turen. Folk var gode til at hjælpe og have omsorg over for hinanden.


Sommerrejsen 2017

UFL Vestjyllands ferietur Suhl til Tyskland.


Lørdag den 22. Juli var dagen, hvor UFL Vestjylland årlige rejse løb af stablen til Suhl i delstaten Thüringen. Det blev så starten på UFL Vestjylland rejse nr. 25 siden starten i år 1993. Vi har efterhånden været mange steder i Europa.

Vi startede tidlig morgen fra Lemvig og efter endt opsamling i Struer, Holstebro og Herning forsatte vi turen til Fredericia, hvor vi fik kaffe og rundstykker. Vi havde i år en ny chauffør som hed Kim han gjorde en rigtig god indsats på turen. Han kom med nogle gode historie til stor morskab for de unge mennesker Efter en velfortjent pause forsatte vi turen ned gennem Tyskland, hvor vi sent på aftenen nåede vores hotel i byen Suhl, hvor aftensmaden og indkvartering ventede.

På førstedagen om søndagen. Efter en god morgenmadsbuffet fik vi en spændende rundvisning af en lokal guide i vores by Suhl. Da vi var blevet vist rundt i byen fandt vi et godt sted, hvor vi fik frokost. Efter havde fået en god frokost tog vi tilbage til hotellet, hvor vi kunne gøre det, vi ville, indtil vi skulle aftensmad. Efter aftensmaden havde vi hyggelig samvær hjemme på hotellet.

På anden dagen om mandagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Saalfeld hvor vi var inde og se Feengrotten. Vi fik en spændende rundvisning inde i drypstenshulen, hvor der til sidst blev slukket for lyset og spillet et stykke fra Ringenes Herre. Da vi havde set drypstenshulen fik vi frokost i regnvejr, og derefter kørte vi tilbage til hotellet, hvor vi kunne gøre det, vi ville resten af dagen. Efter en god aftenbuffet havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På tredjedagen om tirsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Oberweisbacher Bergbahn hvor vi var med en bjergbane op til Lichtenhain. Da vi var færdige med at køre i tog, kørte vi tilbage til hotellet. Vi fik denne dag lov til af hotellet at nyde vores frokost i en af deres lokaler, fordi at det regnede. Da vi havde fået frokost var resten dagen til fri disposition hvor nogle valgte at gå en tur ned i byen. Efter en god aftenbuffet havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På fjerdedagen om onsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørte vi til Hothenwarte hvor vi fik en afslappende sejltur. Da vi nåede i land gik vi over til bussen, hvor vi fik frokost. Frokosten forgik lige som de tidligere år ved dagligt indkøb i et supermarked og ved stående taffel, hvor det bedst kunne lade sig gøre. Da vi havde spist frokost tog vi tilbage til hotellet, hvor der var mulighed for at gå ned i byen på egen hånd. Da vi fik aftensmad var Chresten Bossen oppe og give en gave samt rosende ord til 10 og 20 års jubilarerne. Bagefter var der gaver og rosende ord til vores chauffør Kim. Bagefter blev der spillet op til musik og dans, hvor danselysten var stor.

På femtedagen om torsdagen. Efter en god morgenmadsbuffet kørt vi til Erfurt hvor vi skulle mødes med vores 2 guider. Da vi var delt op i 2 hold fik vi en spændende rundvisning i Erfurt hvor vi bl.a. så Kræmmerbroen og et universitet m.m. Da vi var færdige med at blive vist rundt fik vi frokost og derefter var der mulighed for at gå rundt i byen på egen hånd. Da vi kom hjem til hotellet igen, kunne vi gøre det, vi ville indtil, der var aftensmad, hvor nogle benyttede lejligheden til at få pakket til hjemrejsen. Efter en god aftenbuffet havde vi hyggeligt samvær hjemme på hotellet.

På sjettedagen om fredagen. Efter en god morgenmadsbuffet begyndte vi hjemmeturen til Danmark. Da vi havde fået frokost var Chresten Bossen oppe og sige tak for en god tur. Vi nåede til Røde Kro i Sønderjylland omkring kl. 19:25 hvor vi sluttede turen af med en 2 retters menu inden turen gik til de forskellige aflæsningssteder.

Jeg oplevede igen i år et rigtig godt sammenhold. Folk var gode til at få de nye deltagere med ind i gruppen. Folk var gode til at hjælpe hinanden. Nu venter vi så spændt på hvad Riis Rejser kan tilbyde os af spændende ferieoplevelser i år 2018.


Skrevet af Jakob Lykkegaard 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.