Set & Sket


Mandag d. 11. September

Besøg på Midt og Vestjyllands Jernbanemuseum 

En rigtig interessant aften, med 32 deltagere der var meget spørgelystne.

Vi blev vist rundt af to af museets frivillige kustoder. Gamle ting fra jernbanens fortid fik liv når der blev fortalt om dem.

Aftenen blev sluttet af med kaffe og kage i museets mødelokale.


Mandag d. 14. August

Besøg i den Japanske have i Struer
En skøn aften i en fantastisk smuk have, intet mindre end en dejlig oplevelse.
 

Villahaven på ca 750 kvm. virker som en park og det er slet ikke til at forstå hvordan man kan omdanne en lille

plet i Danmark til et stykke af Japan.

Men det er lykkedes for Egon Bested der har brugt ca. 20 år på forvandlingen.


Mandag d. 19. Juni

FODBOLDGOLF OG SÆSONAFSLUTNING I SØRVAD


Mandag d. 22 maj.

Der var mødt omkring 40 unge mennesker op for at høre om alkohol og misbrug.

Vi havde fået SSP medarbejderen Kitt Andersen til at komme og fortælle om hvor galt det kan gå hvis man kommer ud i noget misbrug , enten det er det ene eller andet. Der var rigtig god spørgelyst , og Kit var rigtig god til t fortælle om sit arbejde. Nogle kunne fortælle om episoder fra noget de havde oplevet . Alle havde en god oplevelse , og fik at vide de bare kunne ringe hvis de fik problemer , enten med det ene eller andet .Vi kunne have talt meget længere , hvis vi havde haft mere tid , men vi skulle også nå at have kaffe og kage før de skulle med toget hjem .

1f43197701584841860ede754088f648jpg


D.15. Maj

38 medlemmer var mødt op, for at høre om DIGI SAFE. Mette fortalte om projektet og forklarede hvorfor det er vigtigt at være kritisk overfor det man finder på "nettet".

dsc06783jpg


FORÅRSFESTEN

dsc06765jpg

En rigtig dejlig aften med god mad, skønne mennesker og festlig musik.... sådan kunne man høre medlemmerne af Ufl og Ligeværd Vestjylland , 66 personer, sige da de gik hjem efter festen d.28. April. Vi holdt festen i "Teen Dance" lokaler som vi kender fra tidligere år. middagen bestod af en tre-retters menu. Musikken skulle have været leveret af Chris og Maria men de måtte desværre melde afbud pga. sygdom, så vi fik et par friske fyre fra klubben til at spille (diskotek) og der blev da også danset så sveden løb ned af ryggen på gæsterne. Vi sluttede af med en fællessang (skuld gammel wenskab) og derefter en bolle med pålæg. dsc06750jpgdsc06760jpg


Generalforsamling UFL 2017

Mandag d. 13. Marts var det tid for UFL Vestjylland´s årlige Generalforsamling i klubbens lokaler, der var et meget pænt fremmøde af klubbens medlemmer. Der var omkring 30 der var mødt frem. Efter der var blevet afviklet Generalforsamling, var det tid for Kaffe og dejlige hjemmebagte boller som klubben var vært ved.

Ved årets Generalforsamling fik bestyrelsen nye medlemmer, Thomas Beier, samt Carsten Lund Jørgensen kom ind som bestyrelsesmedlemmer. Som suppleanter blev Andreas T Jensen og Simon Palm valgt ind. Alt i alt en rigtig hyggelig aften i god ro og orden.

Skrevet af: Rasmus Riis JensenSøren Riis på besøg.

Vi er startet på et nyt år og har allerede haft et par gode aktiviteter.

Bl.a. har vi været i biografen og se " Dræberne fra Nibe"  og senest har vi haft besøg af Søren Riis ( ja ham fra Riis Rejser) der underholdt med fortællinger og sange .

Julefrokost

dsc06488jpgd. 28 november afholdt vi vores årlige julefrokost i klubben som vi holdt i et lokale i Aktivitets centeret.
Vi var samlet 49 til julefrokosten og vi fik en rigtig god traditionel julefrokost menu. Folk sad og fik en rigtig hyggelig aften sammen til vores årlige julefrokost efter den gode mad fik vi kaffe og småkager. Efter det var tiden ved og være tid til at folk skulle hjem i alt syntes jeg vi havde en rigtig hyggelig aften i klubben.

skrevet af

Anders Riis Jensen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.

Indkøbsturen til Tyskland samt besøg hos Cathrineminde Teglværk.

Lørdag den 29. oktober havde UFL Vestjylland sin årlige indkøbstur til Tyskland med 43 deltagere. Vi startede turen fra Lemvig og efter endt opsamling i Struer, Holstebro og Herning kørte vi til en rasteplads, hvor vi fik kaffe og rundstykker. Da vi havde fået kaffe kørte vi til Scandinavian Park, hvor der var mulighed, for at gøre diverse indkøb. Da vi havde været i Scandinavian Park i et par timer kørte vi til Cathrineminde Teglværk i Broager, hvor vi fik en spændende rundvisning af Bent Erik. Da vi havde været noget tid på Cathrineminde Teglværk kørte vi til Rødekro, hvor vi sluttede turen af med en 2 retters menu inden det gik til de forskellige aflæsningssteder.


Skrevet af

Jakob Lykkegaard Christensen

dsc06415jpg
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.